Educa Puzzle autocolante Unicorn Colouring Activities în valiză 100 piese (18066)

Educa
18066
269.00
MDL

Puzzle-ul pentru copii cu un motiv frumos Unicorn Colouring Activities conține 100 piese, care după asamblare for forma imaginea unicornillor din poveste. Pachetul de puzzle vine într-o valiză practică, unde copiii pot găsi și 8 carioci cu sclipici, cu care pot colora imaginea obținuță după asamblare. Acest puzzle original nu trebuie să lipsească din colecția oricărui copil mic. După colorare, copilul obține o imagine frumoasă. Puzzle-ul autocolant este potrivit pentru toți copiii de la vârsta de 6 ani și pot fi luate oriunde cu ei datorită valizei practice. Dimensiunile imaginii după asamblare sunt de 28*40 cm.

Puzzle-ul este realizat din material de calitate. Piesele individuale sunt ușor de manipulate și se asmblează cu ușurință. Puzzle-ul dezvoltă gândirea logică, atenția și memoria copiilor. Cu acest puzzle interesant cei mici învață să recunoască culorile, formele, obiectele, dezvoltăndu-și astfel abilităților motorii ale mâinilor. Asamblarea puzzle-ului este o formă excelentă de petrecere a timpului liber, pe care îl puteți petrece cu întreaga familie. Puzzle-ul este grozav pentru relaxare, deoarece vă concentrați asupra detaliilor motivului. Asamblarea puzzle-ului îmbunătățește memoria, dezvoltă imaginația și crește concentrația.

Educa s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre ofertele Educa se află numeroase puzzle-uri frumoase pentru copii și adulți, care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți.Vârstă: de la 6

Nr exact de piese: 200

Sex: Fetițe

Tematică: Fantezie

Greutate: 0.435 кг

Dimensiune cutie: 25x26x6 см

Numărul de piese: 100 - 199

Grupa de vârstă: Puzzle p/u copii 4+

Vedeți și alte recomandări
Click to order
Comanda Dvs.
Total: 
Livrare
Suma minimă a comenzii -200 lei. Achitarea se efectuează cash la primirea comenzii.
Dispuneți de cod promoțional?
Made on
Tilda