ro.pazl.md

Sfaturi utile la procurarea unor puzzle.

Sfaturi utile la procurarea unor puzzle
Asamblarea puzzle-urilor ajută nu doar la dezvoltarea gândirii creative și a logicii, ci este, de asemenea, un proces foarte interesant care se poate transforma într-un adevărat hobby.

Am scris deja despre beneficiile puzzle-urilor în dezvoltarea copilului.

Iar în acest articol vom povesti, la ce trubuie să atrageți atenția la alegerea și procurarea unor puzzle.


1. Calitate


  • Puzzle-urile trebuie să fie realizate din carton ecologic cu o rezistență înaltă. Atrageți atenția, dacă pe ambalaj există licențe care corespund normelor și standardelor europene.

  • Elementele puzzle-urilor ar trebui să fie compacte, cuplarea strînsă, și să nu se delamineze chiar și după numeroase utilizări. Cu cât materialul este mai calitativ, cu atât mai mult timp se păstrează aspectul său original.

  • Ilustrațiile trebuie să fie clare și vii, dar, în același timp, asigurați-vă că puzzle-urile nu au miros înțepător datorită vopselei aplicate. Acest lucru se întâmplă foarte des cu producătorii chinezi ieftini.

  • Însuși ambalajul trebuie să fie suficient de trainic, ceea ce va permite transportarea ușoară, pliarea și păstrarea calitații originale a puzzle-urilor pentru o lungă perioadă de timp.

Site-ul nostru este garantul faptului că veți obține puzzle de înaltă calitate.

Deoarece sortimentul constă exclusiv din puzzle-uri de la producătorii europeni:
- Trefl (Polonia)
- Educa (Spania)
- Londji (Spania)
Aceste mărci nu doar corespund tuturor punctelor enumerate, dar au reușit să cîștige încrederea iubitorilor de puzzle-uri de-a lungul deceniilor.

2. Vârsta copilului


Toate puzzle-urile sunt clasificate în mod convențional în funcție de vârstă, ceea ce este, în consecință, echivalat cu nivelul dificultății.

3. Interesele copilului


Cumpărând puzzle-uri țineți cont de interesele și hobby-urile copilului, acest lucru garantează că copilul va fi entuziasmat de asamblarea puzzle-urilor. Subiectul puzzle-urilor este foarte larg, pot fi desene animate și personaje animăluțe preferate, diverse comploturi, precum și puzzle-uri educative.

4. Perseverența copilului


Dacă copilul este agitat, atunci nu ar trebui să cumpărați puzzle-uri cu un număr mare de elemente simultan. Procesul poate deveni plictisitor, iar copilul își va pierde interesul. Este mai bine să măriți numărul de piese treptat, pe măsură ce abilitatea și interesul pentru acest proces cresc, și apoi, ca rezultat, orice agitat va dezvolta abilitățile de perseverență și determinare.

Noi ne-am asigurat ca selectarea puzzle-urilor să nu devine un proces complicat. Special pentru o căutare confortabilă, am grupat întregul sortiment și, folosind filtre, puteți sorta puzzle-urile după vârstă, brand, număr de piese, după subiectul imaginilor și alte criterii.

Bucurați-vă de cumpărături - Accesați catalogul

Made on
Tilda