Educa Puzzle Multi 4 Disney Educa 50-80-100-150 piese (18105)

Educa
18105
189.00
MDL

Puzzle-ul pentru copii cu motivul Multi 4 Disney este un puzzle frumos, ideal pentru fiecare băieţel și fetiță de la 5 ani. Motivul acestui puzzle sunt diferite scene din popularele desene animate Disney. puzzle-uri pentru copii. Pachetul multi puzzle, conține 4 imagini. În pachet, cei mici vor găsi 4 tipuri de puzzle - de 50, 80, 100 și 150 piese. Din cauza unui număr diferit de piese, puzzle-ul crește împreună cu copilul dvs., cei mici se vor distra cu ele, ani de zile. Puzzle-urile sunt realizate din carton de înaltă calitate.

Acestea respectă standardele de siguranță - sunt sigure pentru copii. Puzzle-urile pentru copii sunt acoperite cu imagini frumoase și vesele, cu printese frumoase. Piesele individuale de puzzle pentru copii sunt mai mari și permit o manevrare mai ușoară. După asamblare, puzzle-urile pentru copii pot fi desfăcute și puse înapoi în cutie. Jocul copiilor cu aceste puzzle dezvoltă imaginația, creativitatea și dexteritatea manuală a copiilor, în același timp dezvoltându-și simțul pentru detaliu și concentrare. Dimensiunea imaginii după pliere este de 34*24 cm.

Firma Educa este specializată in productia de puzzle-uri şi jucării educative. Printre ofertele Educa se află multe tipuri de puzzle-uri şi jucării educative pentru orice vârstă, care nu pot lipsi nici din setul copilaşului dumneavoastră. Cu puzzle-ul Educa, nu mai trebuie să vă faceți griji că veți pierde piesele individuale. Producătorul Educa, vă va trimite gratuit până la 16 piese de puzzle, după completarea formularului. Nu trebuie să vă faceți griji că puzzle-ul dvs. este incomplet. Este un serviciu unic realizat de producătorul spaniol Educa, care este specializat în realizarea puzzle-urilor și a jocurilor cu caracter educativ atât pentru copii cât și adulți.Vârstă: de la 5

Greutate: 0.795 кг

Nr de imagini în set: 4 în 1

Numărul de piese: 100 - 199

Sex: Pentru toți

Dimensiune cutie: 38x28x6 см

Tematică: Poveste / Desene Animate

Nr exact de piese: 160

Desene animate / Eroi: My Little Pony

Grupa de vârstă: Puzzle p/u copii 4+

Vedeți și alte recomandări
Click to order
Comanda Dvs.
Total: 
Livrare
Suma minimă a comenzii -200 lei. Achitarea se efectuează cash la primirea comenzii.
Dispuneți de cod promoțional?
Made on
Tilda